Utlottning!

Hej!

Satt och funderade lite tidigare idag. I slutet av den här månaden är det exakt ett år sen jag startade upp Johannas Pyssel som företag. Tiden flyger fram, och min första tanke var såklart att det måste firas med en utlottning!

Det du kan vinna är ett presentkort hos Johannas Pyssel värt 250 kr – du väljer med andra ord själv din vinst! Såhär gör du för att delta:

Kommentera det här inlägget och sprid länken till inlägget så mycket du kan (till exempel genom Facebook, Twitter, egen blogg eller liknande). Du får gärna använda bilden längre ner när du länkar vidare! Glöm inte att lämna namn och mailadress så att jag kan nå dig om du skulle vinna!

Utlottningen pågår tills den 30/9. Vinnaren presenteras den 1/10.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utlottning and tagged . Bookmark the permalink.

30 Responses to Utlottning!

  1. Pingback: Jätteprojekt avklarat! | Johannas pyssel

  2. Pingback: Johannas Pyssel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.