Minipingvin

Godmorgon!

Åh, vad glad jag blev igår när DHL-mannen ringde på dörren med paket till mig. Häromdagen beställde jag en fotobox från kaffebrus.se för att lättare kunna fotografera mina alster. Jag var nog väldigt lik ett litet barn på julafton, skulle jag tro… Hann prova det lite igår innan Mikko kom hem från dagmamman, och hittills är jag hemskt nöjd! Det är så skönt att kunna jobba lite på kvällen också och inte vara bunden till dagsljus och vilket väder det är. Underbart!

Igårkväll blev Buddha upphämtad av sin beställare, tillsammans med den här lille krabaten som blev klar för ett tag sen. Hade jag haft tid till det hade jag nog kunnat sitta och göra såna här små varelser dagarna i ända.

Grundmönstret är detsamma som till miniugglan – jag älskar att små, små förändringar kan göra så stor skillnad.

En liten påminnelse angående utlottningen. Av er som redan anmält er är det flera som inte har angett någon e-mailadress. Tänk på att om ni skulle vinna har jag inte en chans att få tag i er. Håll koll här den 1/10 så att ni inte missar om ni skulle vinna!

Ha en underbar dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utlottning, Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.