Mönster på Buddha!

Hej!

Idag kan jag äntligen säga det: Buddhamönstret är fixat, testvirkat och redo att säljas! 35:- kostar det (inkl. moms) och om du vill köpa det går det bra att beställa i min epla-butik eller att helt enkelt skicka ett mail till mig på johanna@hantverkskollektivet.

Stort tack till Sanna och Jenny för att ni testvirkade och kom med underbar feedback! Är du intresserad av att testvirka kommande projekt? Skicka ett mail till mig, ange ”testvirkare” på ämnesraden och skriv gärna lite om hur van du är, vad du brukar virka och så vidare.

Ha en härlig kväll!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Mönster på Buddha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>