Mönster på Buddha!

Hej!

Idag kan jag äntligen säga det: Buddhamönstret är fixat, testvirkat och redo att säljas! 35:- kostar det (inkl. moms) och om du vill köpa det går det bra att beställa i min epla-butik eller att helt enkelt skicka ett mail till mig på johanna@hantverkskollektivet.

Stort tack till Sanna och Jenny för att ni testvirkade och kom med underbar feedback! Är du intresserad av att testvirka kommande projekt? Skicka ett mail till mig, ange ”testvirkare” på ämnesraden och skriv gärna lite om hur van du är, vad du brukar virka och så vidare.

Ha en härlig kväll!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Mönster på Buddha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.