Jätteprojekt avklarat!

God förmiddag!

Oj, vilken förkylning jag råkade ut för efter att ha jobbat knappt en vecka på förskola. I förrgår var jag alldeles däckad, dessvärre ensam hemma med Mikko större delen av dagen så jag fick försöka hålla igång lite ändå. Tur att han är så snäll, den där pojken. Igår var han hos sin dagmamma så jag kunde pusta ut lite och försöka kurera mig med mängder av te. Jag passade på att virka lite på ett projekt jag har haft under drygt ett års tid – när Mikko var ganska liten tänkte jag att det hade varit fint med ett virkat överkast till spjälsängen och satte glatt igång att virka cirklar och kvadrater efter en beskrivning hos duktiga IA Nyckelpiga. Det krävdes en hel del, måste jag ju erkänna, och när jag väl fått ihop så pass många som behövdes för att överkastet skulle bli lagom till spjälsängen hade ju pojken sedan ett bra tag gått över till en större säng. Inget att be för där, inte, så jag fick snällt sätta igång och virka både cirklar och kvadrater igen. Och nu är överkastet alltså äntligen färdigt. Det känns lite tomt, måste jag erkänna.

Och förresten, du har väl inte glömt anmäla dig till utlottningen? Det är bara några få dagar kvar nu, så skynda nu på att skriva upp dig!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Jätteprojekt avklarat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.