Utlottningen avslutad!

Hej!

Oj vad jag hoppas att ni har det bättre än jag just nu. Råkade ut för någon influensa-liknande historia och har varit jättedålig hela dagen. När sambon kom hem ordnade han lite buljong och mariekex till mig, och nu på eftermiddagen kände jag mig åtminstone så pass pigg att jag orkade dra fram en vinnare i utlottningen. Stort grattis till:

som vinner ett presentkort på 250,- här hos mig. Riitta, skicka ett mail till mig om vad du önskar för ditt presentkort, glöm inte skriva din adress, så kommer vinsten inom kort!

Stort tack till alla som deltagit i utlottningen! Håll ögonen öppna, man vet aldrig när det kan komma en ny utlottning.

Ha en fin dag!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Utlottning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Utlottningen avslutad!

  1. Riitta Sauhke says:

    Huuurrraaa!!! vad glad jag blir!!
    Men vet ej vad jag kan välja emellan…och hittar ej din mailadress.
    Maila mig: riitta.sauhke@hotmail.com
    P.S Krya på dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>