Utlottningen avslutad!

Hej!

Oj vad jag hoppas att ni har det bättre än jag just nu. Råkade ut för någon influensa-liknande historia och har varit jättedålig hela dagen. När sambon kom hem ordnade han lite buljong och mariekex till mig, och nu på eftermiddagen kände jag mig åtminstone så pass pigg att jag orkade dra fram en vinnare i utlottningen. Stort grattis till:

som vinner ett presentkort på 250,- här hos mig. Riitta, skicka ett mail till mig om vad du önskar för ditt presentkort, glöm inte skriva din adress, så kommer vinsten inom kort!

Stort tack till alla som deltagit i utlottningen! Håll ögonen öppna, man vet aldrig när det kan komma en ny utlottning.

Ha en fin dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utlottning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Utlottningen avslutad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.