Utlottning!

Vem är det som tittar fram här? Jadu. Jag har ingen aning! Han/hon har inget namn än! Vill du vinna en egen groda? Gör då såhär:

 1. Kommentera det här inlägget med ett namnförslag
 2. Berätta om tävlingen på din blogg, facebooksida, twitter eller vad det nu kan vara och glöm inte att länka till Hantverkskollektivet
 3. Tävlingen pågår fram till den 29/4, vinnaren lottas fram och presenteras den 30/4

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utlottning, Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Utlottning!

 1. Mjäk says:

  Tjoho, vad fin grodan blev!

 2. lola says:

  Truls!:D

 3. Julia Thulin says:

  När Julia såg denna sötis så tyckte hon att det såg ut som en ”le Frog”. Men hon är inte så aktiv på någon sida & jag tyckte namnet var så bra att jag tar mig friheten att skriva åt henne. Lägger upp en länk till denna fina sida på facebook. Kramis!

 4. Patrik says:

  Mr Burns! ^^

 5. Pingback: Paket till mig! « Ull i hela huvudet

 6. Åsa says:

  Det syns ju klart och tydligt att han heter Edgar!

 7. Anna says:

  Klart att jag vill vara med & tävla om den underbart fina grodan
  Mitt namnförslag är Curth
  Har länkat till tävlingen på min blogg!

 8. Jan-E says:

  Ewert Grön, ser han ut som om han heter

 9. Najan says:

  Godis-grodis :) (Sååå supersöt !) hade ju vart en perfekt present till min lilla som älskar grodor !

 10. Ann-Chrisitin Sandklef says:

  Hej! Tycker att grodan skall heta Jonny Grogg!!!
  Mvh Anki

 11. tobias ahlm says:

  Trassel…

  Inget snack!

 12. Caroline says:

  Eftersom grodan är virkad och då inte kan hoppa, så tyckte jag att hoplös var rätt passande :)

 13. Maria Laigar says:

  Hej
  Vilken underbar groda.
  Det måste vara en Mr Green.
  Mvh Maria Laigar

 14. Johan Palm says:

  Vilken fin groda, fint arbete och den ska heta grodan boll tycker jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>