Utlottning!

Vem är det som tittar fram här? Jadu. Jag har ingen aning! Han/hon har inget namn än! Vill du vinna en egen groda? Gör då såhär:

  1. Kommentera det här inlägget med ett namnförslag
  2. Berätta om tävlingen på din blogg, facebooksida, twitter eller vad det nu kan vara och glöm inte att länka till Hantverkskollektivet
  3. Tävlingen pågår fram till den 29/4, vinnaren lottas fram och presenteras den 30/4

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utlottning, Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Utlottning!

  1. Pingback: Paket till mig! « Ull i hela huvudet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.