Minidrakar

Godkväll!

Nu var det sådär längesen igen. Fullt upp har det varit med allt mellan himmel och jord. Bland annat har jag blivit antagen till ett projekt som heter Knuff Skåne. Var på workshop med Knuff-gänget i torsdags i Malmö och fick en mängd input om idéutveckling, väldigt lärorikt och väldigt kul! Fler workshops ska det bli, en i månaden fram till maj och med individuell coachning däremellan. Känns som en fin chans att få lära sig massor!

Jag har virkat mängder på sistone men inte riktigt haft tiden att lägga upp någonting. Idag tänkte jag visa några minidrakar jag gjorde på beställning för ett tag sen. De är virkade i ett lite tunnare bomullsgarn, ändrade lite i mönstret för att de skulle bli ännu lite mindre. Vingarna är helt omgjorda. Sen sydde jag fast en nyckelring i varje så att beställaren skulle kunna hänga upp dem i barnvagnen. Fler minidrakar kommer helt klart att tillverkas inom kort!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Minidrakar

  1. Michaela says:

    Underbara små varelser!!
    Jag skulle vilja beställa 2 st minidrakar som dessa och 1 liten monsterfilur för att göra en barnvagnsmobil. Vad skulle det kosta?
    Svara gärna till min mail så att vi kan ha en dialog där igenom.

  2. ann-louise wiklund says:

    Hejjsan! Vilka härliga saker du gör och jag blev helt betuttad i dina apor och undrar om du har mönstret till försäljning? Skulle bli så glad om jag fick köpa det i sådana fall/Mvh Annn-Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>