Tänk om jag hade en liten, liten apa

Hej!

En hel liten apliga har jag lyckats knåpa ihop på sistone. Allihop ligger uppe i webbutiken som du hittar här till höger, om du skulle vara intresserad av att köpa någon av dem. Det finns inte bara apor i butiken, för övrigt, jag har ägnat förmiddagen åt att lägga upp en massa roligheter där. Titta in en sväng, vettja!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Tänk om jag hade en liten, liten apa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.