Hej!

Ett litet snabbt stopp här, mitt i mönsterfixandet – kom på att jag missat att uppdatera här på sistone. Jag jobbar för tillfället mest under huven med både mönster och lite annat smått och gott. Mängden tid att lägga på alla olika projekt har förändrats lite också, eftersom vi den 19:e januari fick oss en liten Minna. Storebror Mikko och barnens föräldrar är alla vansinnigt glada och stolta!

Jag har på sistone fått en hel del förfrågningar angående mönster på en del av mina virkade kompisar. Det är precis det jag jobbar med i nuläget, min förhoppning är att så småningom kunna ge ut en bok med ett antal av mina mönster. Om du är intresserad av boken och vill veta mer är du välkommen att maila mig på johanna@hantverkskollektivet.se, så lägger jag till dig på en maillista och skickar ut info när jag vet lite mer själv.

Beställningar på virkade kompisar tar jag emot som vanligt. Här är till exempel en grej jag gjort nyligen. Det är väl mer eller mindre en prototyp och en del förändringar kommer att göras innan jag gör nästa, men på det stora hela är jag helnöjd!

Barnvagnshänge

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.