Apropå…

…erbjudandet som jag la upp häromdagen. Det går alltså bra att handla via epla-shopen (länk till den finns här till höger), att beställa via mail eller att handla direkt av mig fram till den 30/4. Med fakturan kommer du att få en kod som kan användas vid ett senare tillfälle och du får då 30% rabatt på ditt köp.

I övrigt just nu då? Jag har blivit tillfrågad att vara med på ett litet jippo här hemma i byn och kommer att stå och sälja i Carlssons kläders gamla lokal (den delen som är tom för tillfället) tillsammans med ett antal andra hantverkare mellan 10-16 lördagen den 27/4. Varmt välkomna dit!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>