Apropå…

…erbjudandet som jag la upp häromdagen. Det går alltså bra att handla via epla-shopen (länk till den finns här till höger), att beställa via mail eller att handla direkt av mig fram till den 30/4. Med fakturan kommer du att få en kod som kan användas vid ett senare tillfälle och du får då 30% rabatt på ditt köp.

I övrigt just nu då? Jag har blivit tillfrågad att vara med på ett litet jippo här hemma i byn och kommer att stå och sälja i Carlssons kläders gamla lokal (den delen som är tom för tillfället) tillsammans med ett antal andra hantverkare mellan 10-16 lördagen den 27/4. Varmt välkomna dit!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.