Instagram och bebisdrakar

Hej!

Tänkte bara informera om att Johannas Pyssel nu också finns på Instagram. Följ mig gärna där också!

Det här är vad jag jobbar på för tillfället. Sju små bebisdrakar som letar nya hem. För 150,-kan en av dem flytta hem till just dig! De är drygt 7 cm höga och går alldeles utmärkt att få som nyckelring också, om man skulle vilja det. Maila mig på johanna@hantverkskollektivet.se vid intresse, eller håll utkik i butiken.

Bebisdrakar

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Instagram och bebisdrakar

  1. Linn says:

    Jättesöta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>