Instagram och bebisdrakar

Hej!

Tänkte bara informera om att Johannas Pyssel nu också finns på Instagram. Följ mig gärna där också!

Det här är vad jag jobbar på för tillfället. Sju små bebisdrakar som letar nya hem. För 150,-kan en av dem flytta hem till just dig! De är drygt 7 cm höga och går alldeles utmärkt att få som nyckelring också, om man skulle vilja det. Maila mig på johanna@hantverkskollektivet.se vid intresse, eller håll utkik i butiken.

Bebisdrakar

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Instagram och bebisdrakar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.