Virknålsetuiet

Hej!

Nu har virknålsetuiet blivit testvirkat till och med varv 133, och de fel som hittats har rättats till. Det uppdaterade mönstret finns här.

Mönstret är inte längre tillgängligt

Om du ger dig på virknålsetuiet och hittar några konstigheter, snälla, säg till mig så att jag kan ändra i mönstret =)

Tack till käraste mjäksyster Emma för att du kollar igenom mina förvirrat nerskrivna mönster!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Virknålsetuiet

  1. Josefine says:

    Hej! Det såg väldigt fint ut, virknålsetuitet. Men det står överallt att mönstret ej är tillgängligt längre.. :( Mvh Josefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>