Mölletofta

Hej!

Idag har jag äntligen varit uppe vid Rasta i Mölletofta och satt upp mina grejer i hantverksbutiken där. Tänkte testa resten av året och se om det går ihop sig – jag gillar verkligen idén med att samla flera olika sorters hantverk under samma tak och gå ihop sig och hjälpas åt med föräljning. Härligt! Nästa vecka blir det till att jobba stenhårt på att få ihop de sista grejerna som ska ner till Rusthållarens Gårdsbutik, sen ska jag försöka komma igång mer med boken igen. Känns så otroligt roligt att det händer lite nu!

Mölletofta

 

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *