Mölletofta

Hej!

Idag har jag äntligen varit uppe vid Rasta i Mölletofta och satt upp mina grejer i hantverksbutiken där. Tänkte testa resten av året och se om det går ihop sig – jag gillar verkligen idén med att samla flera olika sorters hantverk under samma tak och gå ihop sig och hjälpas åt med föräljning. Härligt! Nästa vecka blir det till att jobba stenhårt på att få ihop de sista grejerna som ska ner till Rusthållarens Gårdsbutik, sen ska jag försöka komma igång mer med boken igen. Känns så otroligt roligt att det händer lite nu!

Mölletofta

 

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>