Sugen på att lära dig virka amigurumi?

Hej!

Idag har jag ordnat lite inför kursen som jag ska hålla i till hösten. Bland annat har jag gjort i ordning den här:

Kursverksamhet

Jag har skrivit ut några ex som jag ska sätta upp lite här och var här i krokarna. Det här är något jag funderat och filat på ganska länge, så jag hoppas på stort gensvar och nya, härliga bekantskaper!

Hoppas ni har en härlig vecka framför er!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>