Tema: Afrika

Hej!

För ett tag sedan fick jag en beställning på tre små djur som skulle hänga i en babysitter hos lilla C. Föräldrarna har lite Afrika-tema i hennes rum, hennes mamma är fantastiskt duktig på att måla och har målat en fondvägg med afrikanska djur på lilltjejens rum. Jag spann vidare lite på det och tänkte att det nog skulle vara populärt om temat sträckte sig över beställningen också. Igår var jag och hälsade på dem och överlämnade de små kompisarna. Mamman var nöjd och jag hoppas att lilla C kommer att ha mycket glädje av dem!

Tema: Afrika

Now, for those of you who doesn’t speak Swedish: I now have the pleasure to offer you an English version of the pattern ”Muckla”. You will find it under the tab ”Gratis mönster”. (Or you could just click here and end up at the same place). Scroll down – the pattern is at the bottom of the page.

Love!

/Johanna

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.