Servettkaniner (såhär ett par månader i efterhand…)

Hej på er!

Idag är det lite nervöst här. Ikväll startar min amigurumikurs och jag tycker att det ska bli så himla kul! Men samtidigt är det lite ängsligt och nervöst, klarar jag av det här? Jag hoppas på det bästa, helt enkelt, och väljer att tro att det nog ska gå bra.

För ett par månader sedan döpte vi vår lilla tjej Minna. Jag ville gärna göra något pyssel till dopet och kom ihåg att jag hade sett så väldigt söta bordsplaceringskort till påsk i form av en kanin med rosett där man skrev namnet. Eftersom vi inte skulle ha någon bordsplacering bestämde jag mig för att göra en egen variant.

Servettkaniner

När jag väl lyckats göra själva kaninen var resten hur lätt som helst. Jag skrev ut ett antal kaniner, klippte ut dem och häftade ihop en rem som jag sen limmade fast på baksidan. Sen är det bara att rulla servetter och sticka in dem. Såhär ser kaninen ut innan den är utklippt:

Servettkanin

Jag tänkte att det kanske var fler som skulle gilla den, så jag ville dela med mig av dokumentet jag gjorde. Hoppas att ni tycker om den! Klicka på kaninen här ovanför så kommer PDF-filen (förhoppningsvis) upp.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Pyssel and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.