Äntligen…

Våren är här…=)

Jag återkommer relativt snart med ett par nya kompisar, ska hitta tid till att fotografera dem, bara. Har varit lite sisådär med det mesta här – ryggen klabbar. Sjukgymnasten gav mig hur som helst hopp idag, om någon vecka eller så är jag nog någorlunda pigg och alert igen!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>