Godmorgon världen!

Denbhär helgen har vi bott i mina föräldrars hus, de är bortresta och vi skulle passa katterna. Mikko älskar att vara här, att sova i källaren tillsammans med oss. Faktum är att han älskar det så mycket att han tagit sovmorgon både igår och idag, han som annars brukar vara uppe innan 6 varenda morgon låg igår och drog sig ända till 8:30. Tyvärr tyckte inte Minna att sovmorgon lät lika kul, så jag fick ju pallra mig upp ändå, och idag var det visst dags igen. Som tur är så är ganska självgående efter morgonvällingen, så jag passar på att virka lite tigerben inför julmarknaden i Gråmanstorp som är om några veckor. Jag kan tycka att de här morgnarna är så mysiga, men det vore klart bättre om jag någon gång kunde lära mig att gå och lägga mig i tid på kvällen 😉

Under helgen har jag skickat ut lite nya mönster på testvirkning, men vad det är får ni veta först om någon vecka!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Godmorgon världen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.