Godmorgon världen!

Denbhär helgen har vi bott i mina föräldrars hus, de är bortresta och vi skulle passa katterna. Mikko älskar att vara här, att sova i källaren tillsammans med oss. Faktum är att han älskar det så mycket att han tagit sovmorgon både igår och idag, han som annars brukar vara uppe innan 6 varenda morgon låg igår och drog sig ända till 8:30. Tyvärr tyckte inte Minna att sovmorgon lät lika kul, så jag fick ju pallra mig upp ändå, och idag var det visst dags igen. Som tur är så är ganska självgående efter morgonvällingen, så jag passar på att virka lite tigerben inför julmarknaden i Gråmanstorp som är om några veckor. Jag kan tycka att de här morgnarna är så mysiga, men det vore klart bättre om jag någon gång kunde lära mig att gå och lägga mig i tid på kvällen 😉

Under helgen har jag skickat ut lite nya mönster på testvirkning, men vad det är får ni veta först om någon vecka!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Godmorgon världen!

  1. [Anna] says:

    Åh vad spännande med nya mönster det ser jag framemot :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>