Nytt mönster till salu!

Åh, äntligen! Äntligen färdig. Jag har egentligen jobbat på det här mönstret sen förra året, då jag plötsligt fick ett infall att virka ett luciatåg. Kommer ni ihåg? Jag vet att jag tänkte då att jag skulle göra i ordning mönstret till nästa lucia och hej och hå vad mycket tid jag hade tills dess. Så mycket tid att jag glömde bort det fullständigt och kom på det först för ett par veckor sen. Då  blev det skrivande och fotograferande i rasande fart, försöka hitta testvirkare (nå, just den biten var inte så ansträngande tack vare Online virkcafé på Facebook, ett ställe som är fullt av vänliga virkande vänner) och sedan försöka sammanställa alla utvärderingar och fixa ihop allting. Men nu är det alltså färdigt. Info om hur du beställer hittar du under fliken ”Mönster till salu”, eller så kan du helt enkelt klicka på bilden så kommer du dit. Hoppas att ni tycker om det lika mycket som jag gör!

Nu är det fullt fokus på julmarknaden i Gråmanstorp som är om knappt ett par veckor. Hjälp. Nu blir det till att vrålvirka!

Luciatåg

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Nytt mönster till salu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.