God fortsättning!

Nytt år, nya möjligheter! Jag tänkte passa på såhär i starten på året att starta upp lite nya projekt. Starta känns på något sätt fel att säga, jag har trots allt jobbat med det ett tag, men knapptryckningen för att göra det hela offentligt och öppet för allmänheten var planerad till det nya året. 2014 är året då jag startar upp en sprillans ny hemsida (http://johannaspyssel.se/) och en sprillans ny webbutik (http://johannaspyssel.tictail.com/). Epla-butiken kommer att finnas kvar, åtminstone tills vidare, och bloggen kommer också att finnas kvar. Förhoppningsvis är 2014 också året då jag lyckas få mer tid till att virka, blogga och slutföra roliga projekt. Jag tänker inte minst på boken som helt fått stå åt sidan på sistone. Snart, snart, snart, hoppas jag. Tänker (hoppas) att det blir mer tid till mycket när lilltjejen skolas in hos dagmamma i början av mars. Tills dess är det mestadels beställningar som gäller.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.