God fortsättning!

Nytt år, nya möjligheter! Jag tänkte passa på såhär i starten på året att starta upp lite nya projekt. Starta känns på något sätt fel att säga, jag har trots allt jobbat med det ett tag, men knapptryckningen för att göra det hela offentligt och öppet för allmänheten var planerad till det nya året. 2014 är året då jag startar upp en sprillans ny hemsida (http://johannaspyssel.se/) och en sprillans ny webbutik (http://johannaspyssel.tictail.com/). Epla-butiken kommer att finnas kvar, åtminstone tills vidare, och bloggen kommer också att finnas kvar. Förhoppningsvis är 2014 också året då jag lyckas få mer tid till att virka, blogga och slutföra roliga projekt. Jag tänker inte minst på boken som helt fått stå åt sidan på sistone. Snart, snart, snart, hoppas jag. Tänker (hoppas) att det blir mer tid till mycket när lilltjejen skolas in hos dagmamma i början av mars. Tills dess är det mestadels beställningar som gäller.

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to God fortsättning!

  1. Denise says:

    Vilka fina gurmisar du gör, hemsidan var jättefin!!! Lejonet på första sidan – helt underbart!! Fast det finns inte med i ditt galleri, fast det kanske var meningen?? Helt ljuvligt lejon iallafall!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>