Virknålsförvaring

Hej & glad vår på dig!

Ja, våren har verkligen hittat till Skåne nu. Igår och idag har vi haft strålande solsken och ganska varmt och gott. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte varit ute än idag, förmiddagen har spenderats med kameran och min lilla produktfotostudio i vardagsrummet. Bokjobb, med andra ord. Det som (förhoppningsvis) blir sista mönstret är nu färdigvirkat och nu ska jag ”bara” skriva själva mönstret, skicka på testvirkning och sen fixa det sista. Den där sista biten gäller alla mönster, så det lär kanske ta ett tag, men jag är verkligen supertaggad!

När jag satte mig och skulle börja jobba för dagen kom jag att tänka på det här med virknålsförvaring. Hur förvarar du dina virknålar? Och kanske lite roligare, vad är det konstigaste du har i din virknålsförvaring? Själv använder jag prylgrisen från Mia Bengtssons bok ”Virka glada amigurumis” till mina virknålar, och tydligen till en hel del annat.

PrylgrisPrylgris

Hobbylim, kam och plåster… Det har väl alla bland sina virknålar? Eller? 😉

Ha en riktigt skön dag och om du, som jag, har solens strålar mot dig idag, se till att njuta lite extra!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>