Uppdatering i butiken

Godkväll!

Igår kom det in lite nya säkerhetsögon, så idag har jag haft fullt upp med att fotografera och ordna i webbutiken. Jag passade på att ”städa” lite i webbutiken också, alla säkerhetsögon är nu kategoriserade. Om du till exempel är ute efter 9mm ögon med rund pupill kan du nu gå in specifikt på det och se vad jag har för färger. Smidigt, eller hur?

Resten av kvällen tänkte jag lägga på att göra färdigt ett par mönster. Särskilt det ena ligger mig varmt om hjärtat, anledningen till det återkommer jag till när det är klart för försäljning.

Ha en härlig helg!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Webbutik and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>