Uppdatering i butiken

Godkväll!

Igår kom det in lite nya säkerhetsögon, så idag har jag haft fullt upp med att fotografera och ordna i webbutiken. Jag passade på att ”städa” lite i webbutiken också, alla säkerhetsögon är nu kategoriserade. Om du till exempel är ute efter 9mm ögon med rund pupill kan du nu gå in specifikt på det och se vad jag har för färger. Smidigt, eller hur?

Resten av kvällen tänkte jag lägga på att göra färdigt ett par mönster. Särskilt det ena ligger mig varmt om hjärtat, anledningen till det återkommer jag till när det är klart för försäljning.

Ha en härlig helg!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Webbutik and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.