Esperanza

Hej!

Idag la jag upp ett nytt mönster till försäljning. Samma mönster som jag nämnde igår, det där som var lite extra speciellt för mig.

Jag fick en beställning för ett tag sen av en vän. Hon undrade om jag kunde virka en variant av hennes dotters favoritnalle från barndomen. Samma dotter som nu fått cancer för tredje gången på kort tid och vars sista önskan är att få åka på familjeresa till Teneriffa. Vi i familjen har såklart gett ett litet bidrag till resan, men jag känner att jag vill göra något mer. Så, efter att hennes nalle blivit klar satte jag mig och började plita ner mönstret till den, och nu har den blivit testvirkad och slutfixad och är redo att säljas. Vartenda öre som jag får in på det här mönstret kommer oavkortat gå till Barncancerfonden. För att läsa mer om min insamling och bidra, titta in här.

Esperanza

Tack!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.