Påskpyssel!

Hej!

Idag råkade jag ut för något fruktansvärt irriterande – mitt i en beställningsvirkning tog just den färgen jag behövde slut… Och då menar jag slut. Helt slut. Jag brukar alltid ha ett litet lager med nystan för att det aldrig ska hända, men småbarnsföräldrahjärnan fungerar visst inte så bra i alla lägen, så just den färgen tog slut. Jaja, tänkte jag, jag virkar vidare på grejerna som ska till Rusthållarens Gårdsbutik och tog fram elefanterna jag virkar på för tillfället. Sedan kom jag på att jag behövde samma färg där. Tjurigheten fick ta över, så jag letade upp ett mönster på små fjärilar och tänkte att jag gör det här istället. Finemang! De är ju hur söta som helst och lyckades få humöret på rätt håll igen. Mönstret hittade jag hos BautaWitch, en fantastisk inspirationskälla med många fina DIY-tips. Kika gärna in hos henne! Det enda jag gjorde annorlunda var att jag gjorde en magisk ring istället för att virka i en luftmaska, jag tyckte det var svårt att få till det snyggt med luftmaskan. Och så använde jag såklart favoritgarnet Flox från Marks & Kattens och en 2,5mm virknål. Mina fjärilar tänkte jag hänga i påskriset (om jag nu lyckas komma ihåg att fixa fram något…). Mikko blev alldeles förtjust i dem, så det gjorde nog inte så mycket att jag offrade en stund av min ”arbetstid” åt att göra dem 😉

Virkade fjärilarGlad påsk på er!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.