Hektor

Hej!

Vilken skön dag det här har varit! Jag har sovit bättre än på länge tack vare besöket hos sjukgymnasten, bland annat. Kom upp redan vid 7 imorse, och sedan har dagen bara traskat på i ett lugnt tempo. Mikko har hållt sig lugn större delen av dagen och sovit väldigt bra, så jag har haft ganska mycket tid till att trixa med tvätt och annat lagom roligt… Men, det är ju skönt att få det undanstökat!

Igår nämnde jag ett par nya kompisar, och idag ska ni få träffa den ene. Hektor har jag döpt honom till (Oskar tyckte att han borde fått heta Povel på grund av kepsen…), och jag måste nog erkänna att jag är lite kär i honom (det är nog Simba också, vid närmare eftertanke). Mönstret är gratis och kommer härifrån.

Kepsen är mitt eget påhitt, men är superenkel att göra. Om någon vill ha mönstret på den får ni hojta till!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hektor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.