Heltidsstudier & marknad på Hillesgården

Hej på er!

Rackarns vad jag har varit seg på att uppdatera på sistone. Det kan ju ha lite att göra med de där heltidsstudierna jag började med för några veckor sen. Japp, jag har börjat plugga! Det tog några år för mig att ta steget ut till studentlivet, men nu känns det riktigt, riktigt bra. Och stressigt. Väldigt stressigt. Prestationsångesten är på topp. Jag tror att ni kanske förstår att jag inte haft så mycket att skriva om på sistone, helt enkelt. Men hah! Tji fick ni! Jag har faktiskt haft en del att skriva om, men bara inte haft tiden att sätta mig vid min ack så trötta dator.

Till att börja med vill jag nämna boken som jag skrivit en del om. Den är på gång, men jag har av samma skäl som ovan tagit en liten paus från skrivandet och fotandet. Det är väldigt, väldigt tillfälligt. Så tillfälligt att jag tänkte sätta mig imorgon och fortsätta skriva, faktiskt. Den kommer! Sätt gärna upp dig på intresselistan, förresten. Desto fler desto bättre!

Jag har ju också varit ute på marknad, närmare bestämt Hillesgårdens hantverksmarknad. Det är ju ett tag sen nu, men bortsett från vädret var det himla mysigt. Om du har vägarna förbi så kan jag rekommendera Hillesgården varmt. Fint att promenera runt lite. Jag såg inte så mycket då, såklart, eftersom jag mest satt och virkade och pratade med försäljare och kunder vid mitt lilla bord. Min fina faster var snäll nog att skicka lite bilder hon tog. Tack kära Faster B!

Hillesgården

Hillesgården

Jag hoppas att jag snart hittar både tid och ork till lite mer frekvent uppdatering. Och jag hoppas att du fortsätter att titta in här!

Ha en härlig helg & glöm inte att rösta!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Heltidsstudier & marknad på Hillesgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.