Ännu mer grejer i butiken!

God kväll!

I förra veckan var det äntligen dags att åka runt på en liten minibiblioteksturné i Helsingborg. Känns häftigt att ha blivit ”headhuntad” av någon för mig helt okänd och jag hoppas verkligen att alla deltagare kände att det var givande dagar. Det tyckte åtminstone jag! Superkul att få träffa lite nya människor och försöka lära ut det jag tycker allra bäst om att göra. Inför en sån här grej behöver man ju fylla på förråden lite, så jag slog på stort och passade på att beställa hem mitt favoritgarn från Marks & Kattens: Flox. Något surrealistisk känsla att åka till affären och hämta ut 12 kg garn! Tanken är att samla på mig av mina favoritmaterial och verktyg i webbutiken så att ni som vill kan beställa allt ni behöver till era egna små kompisar på ett och samma ställe. Smart va? Kika in i butiken för att se vilka färger som finns tillgängliga just nu.

För de av er som väntar på boken – fotografering och redigering pågår, det närmar sig nu! Glöm inte att sätta upp dig på intresselistan genom att skicka ett mail till johanna@hantverkskollektivet så att du får information så fort som möjligt.

Ha en härlig vecka!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ännu mer grejer i butiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.