Ännu mer grejer i butiken!

God kväll!

I förra veckan var det äntligen dags att åka runt på en liten minibiblioteksturné i Helsingborg. Känns häftigt att ha blivit ”headhuntad” av någon för mig helt okänd och jag hoppas verkligen att alla deltagare kände att det var givande dagar. Det tyckte åtminstone jag! Superkul att få träffa lite nya människor och försöka lära ut det jag tycker allra bäst om att göra. Inför en sån här grej behöver man ju fylla på förråden lite, så jag slog på stort och passade på att beställa hem mitt favoritgarn från Marks & Kattens: Flox. Något surrealistisk känsla att åka till affären och hämta ut 12 kg garn! Tanken är att samla på mig av mina favoritmaterial och verktyg i webbutiken så att ni som vill kan beställa allt ni behöver till era egna små kompisar på ett och samma ställe. Smart va? Kika in i butiken för att se vilka färger som finns tillgängliga just nu.

För de av er som väntar på boken – fotografering och redigering pågår, det närmar sig nu! Glöm inte att sätta upp dig på intresselistan genom att skicka ett mail till johanna@hantverkskollektivet så att du får information så fort som möjligt.

Ha en härlig vecka!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ännu mer grejer i butiken!

 1. Emma says:

  Tjoho! Jag ser fram emot boken, vet dock inte om jag finns med på intresselistan? Misstänker dock att du känner till mitt intresse..
  Vi ses snart! Kramar

 2. Karin says:

  Hej Johanna! Undrar om du säljer mönstret till grodan? Min brorson på 1 ½ har en aggressiv cancer som har spridit sig i kroppen. Han har alltid kallats för grodan och har många saker/kläder med grodor. Jag skulle gärna vilja ge honom något som både påminner om mig och symboliserar honom. Hör av dig på mailen!

  Mvh Karin

 3. Jane says:

  Help…I found you through Ravelry. I love your little buddha & would like to get the pattern, but I can’t figure out how to do that on the Ravelry site. We’d like to make them to raise money for our Buddhist center, they’re just adorable!

  Sorry for the no doubt off-topic comment, but I have no idea how else to get in touch with you. Feel free to delete, just please, please get back to me?

  Thanks,
  Jane

 4. kicki says:

  Jag undrar om man kan få köpa mönstret till din fina apa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>