Längtar tillbaka!

Livet går verkligen i 290 nu. Familjen, hemmet, skolan, företaget. Det är lite svårt att hinna med allt och jag längtar så otroligt mycket efter att känna att jag har TID med någonting alls. Just nu känns det som att vad jag än tar mig för så har jag inte egentligen tid till det… Den här sommaren ska bli riktigt, riktigt skön. Jag har några veckor kvar med handelsrätt på högskolan i Kristianstad, sen är det sommarlov för första gången på flera år. Jag hoppas på att få plugga lite på distans i sommar för att inte tappa bort pluggandet alldeles och för att vara berättigad till CSN även under sommaren, men det blir ju ett litet annat upplägg när man inte behöver fara runt halva Skåne.

Det är många som har undrat över boken på sistone och jag är så otroligt ledsen över att inte ha kommit längre än jag har. De senaste månaderna har jag stått stilla och stampat otåligt på att få tid, få tummarna loss, orka. Det har gått sådär, helt enkelt. Det är egentligen inte så långt kvar, men jag har inte riktigt energi nog för det där sista rycket med fotografering och layout och grejer. Jag lovar – det kommer! Och jag lovar att höra av mig till varenda kotte som är intresserad – förutsatt att jag vet att ni är intresserade 🙂

Virkningen har såklart inte stått helt stilla, även om det inte varit långt ifrån. Ni som följer mig på Instagram vet att jag är lite duktigare på att uppdatera där. För er som inte gör det tänkte jag bjuda på ett par bilder på mössan jag virkade till Minna i vintras. Jag saknade en varmare mössa till henne, och istället för att gå och köpa en så passade jag på att virka en. Jag blandade några gratismönster från nätet med lite eget påhitt för att få fram den, och så hade jag lite jerseytyg liggande i ett skåp, så jag försökte mig på att sy ett foder till mössan. På det hela taget blev jag supernöjd, och Minna likaså 🙂

Giraffmössa

IMG_20150228_151828

Jag hoppas verkligen att lusten till allt kommer tillbaka snart som attan, och jag hoppas att ni står ut med att vänta.

All kärlek till er!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.