Sveriges sämsta bloggare?

Japp, det skulle nog vara jag. Men, ärligt talat. Det händer så väldigt mycket i livet just nu! Familjen och skolan har haft högsta prioritet de senaste åren, och boken så klart. Den blev klar i december förra året och om du skulle vilja köpa dig ett exemplar kan du antingen göra det genom att maila mig på johanna@hantverkskollektivet, genom min webbutik http://johannaspyssel.tictail.com/, genom förlaget på https://www.vulkanmedia.se/butik/bocker/virkade-vanner-av-johanna-karlsson/ eller genom till exempel cdon.com, adlibris eller liknande.

Tack för titten, jag hoppas att vi hörs snart!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>