Ny mössa!

Hej!

Idag blev jag klar med en mössa jag började på häromdagen. Utgick ifrån mönstret jag lade upp tidigare, men virkade med Järbo Molly och en 4mm virknål istället. Fick lägga till ett par varv, men den är helt perfekt i storlek till Mikko – den andra mössan är på tok för stor. Jag gjorde några fler ändringar, och vet ännu fler jag borde ha gjort, men det kanske får bli ett eget mönster så småningom. Man ser inte mössan så bra på bilderna, tyvärr, men jag tyckte Mikko var så himla söt (som alltid, ungefär, haha), så ni får nöja er med de här i nuläget, kommer säkert bättre bild så småningom.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ny mössa!

 1. Patrik says:

  Men hjälp, vad sött! =D

  Mössan ser ju ut att passa iaf. =)

 2. Jan-E says:

  Sötaste sötnosen i snyggaste sössan

 3. Annis says:

  Vilken söt liten mössa!
  Gillade verkligen grodan som du lottar ut! Du delar möjligtvis inte med dig av det?:)
  Hoppas du får en bra start på veckan:)

  • Johanna Karlsson says:

   Tack, vad kul!
   I nuläget delar jag inte med mig av mönstret, nej. Man vet aldrig vad framtiden för med sig, men jag har inte några större planer på att dela ut det just nu. =)
   Tack detsamma!

 4. Bitte Leo says:

  Så superduperfin mössan är på den goa lille gossen! ;0) Hoppas jag snart får se både den & er på riktigt. ;0) Kramis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>