Ny mössa!

Hej!

Idag blev jag klar med en mössa jag började på häromdagen. Utgick ifrån mönstret jag lade upp tidigare, men virkade med Järbo Molly och en 4mm virknål istället. Fick lägga till ett par varv, men den är helt perfekt i storlek till Mikko – den andra mössan är på tok för stor. Jag gjorde några fler ändringar, och vet ännu fler jag borde ha gjort, men det kanske får bli ett eget mönster så småningom. Man ser inte mössan så bra på bilderna, tyvärr, men jag tyckte Mikko var så himla söt (som alltid, ungefär, haha), så ni får nöja er med de här i nuläget, kommer säkert bättre bild så småningom.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ny mössa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.