Popcorn the bear

Hej!

Vilken påsk det har varit! Jag har hela påsken gått och trott att det är midsommar vi firar, vädret har ju varit helt fantastiskt. Vi har varit kattvakter åt mina föräldrars katter över påsken, inget som är särskilt betungande, men det känns ändå skönt att det hela är över så att man kanske kan få in lite rutiner i vardagen igen. Som det där med att uppdatera här, till exempel 😉

Pysslandet har inte stått stilla alls, men jag hinner oftast bara sitta kortare stunder vilket gör att jag aldrig blir klar med någonting (eller om det kanske har att göra med att jag, sm alltid, har tusen projekt igång samtidigt). Jag försöker fortfarande få till de där virkade converse-skorna till Mikko, och än så länge kan jag bara lägga misslyckandena på hög. Efter hur många försök som helst har jag fortfarande inte gett upp, men jag börjar inse att den dagen jag faktiskt lyckas bli klar med ett par jag är nöjd med kommer han antagligen kunna ha originalen ändå =P

Häromdagen fick jag och min kära blivande svägerska som varit på besök ett ryck och testade på att göra små knappar och halsband av krympplast. Himla kul! Om det finns intresse kan jag visa hur vi gjorde någon dag.

Det här kortet hann jag också med att göra under Emmas besök här. Ville göra ett kort till min kusin, tänkte att det kanske skulle göra henne lite glad (kändes lite fånigt när hon hux flux kom ner till Skåne och vi sågs igår, eftersom kortet antagligen kom först idag).

Både björnen och texten är Popcorn the bear-stämplar, färglagt med promarker. Inuti kortet limmade jag fast två vita rutor och skrev ett brev till kusinen. Hoppas på att det hade önskad effekt, trots att vi sågs i helgen.

Ha det bra!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Kort and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Popcorn the bear

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.