Utlottningen avgjord!

Hej!

Nu är utlottningen äntligen avgjord. 15 namnförslag fick jag in på grodan, och det blev Mikkos uppdrag att välja ut den lapp han tyckte såg godast ut i högen.

Han hittade rätt lapp ganska fort – fortare än det hade gått om jag skulle välja ut en… Fast nu tycker ju inte jag att lappar verkar särskilt goda heller 😉

För att vara säker på sin sak var han såklart tvungen att smaka på den, och jäpp, den var helt klart godkänd! Han ville inte släppa den ifrån sig när jag skulle försöka ta den ifrån honom för att se vem som vunnit.

Beviset för att jag tagit rätt lapp och alltså inte bytt ut den: Exklusivt Mikko-dregel på lappen. Och vinnaren är…:

Åsa, som föreslog namnet Edgar! Grattis till dig Åsa, skicka ett mail till mig på johanna@hantverkskollektivet.se med din adress, så flyttar snart Edgar in till dig! (Måste dock erkänna att det blir Edgar 2.0 som flyttar in – jag tvivlar på att du skulle vilja ha originalet. Mikko har upptäckt att ögonen och tårna är perfekta att bita i! ;))

Ett stort TACK till alla som visat intresse för Edgar! Om ni skulle vilja ha en groda ändå (eller något annat, för den delen) går det bra att beställa via mail.

Över till något annat – idag är det alltså Valborgsmässoafton. För min del har det alltid varit givet vad jag ska göra den här kvällen varje år, det är spelning på schemat för mig, men vad ska ni andra hitta på? Hoppas att kvällen blir bra för er, vad ni nu än hittar på!

Kram!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utlottning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Utlottningen avgjord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.