Man får passa på…

Ja, visst får man passa på som småbarnsförälder. Det gäller att hitta de små stunderna för att få lite tid till allt det där man vill göra. jag har så mycket idéer just nu, men ingen tid att förverkliga dem. Jag hänger inte läpp för det – var sak har sin tid, och det gäller att njuta av stunden. Men, det finns ju stunder som dessa, då man kan se till att göra något litet i alla fall.

Nu har jag äntligen blivit klar med Åsas groda, skickade iväg honom igår. Så, den här coolingen är på väg hem till dig nu, Åsa! Säg gärna till när han kommit fram så att jag får veta att allt gått bra!

Mitt nya virkprojekt delas med många virkare runt om i landet – jag har börjat virka en hjärtekatt. Den ska skickas till Göteborg för att sedan skänkas till ett hjärtebarn på hjärtavdelningen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Här kan du läsa mer om Hjärtekatten – alla kan bidra, oavsett om man kan virka eller inte. Min hjärtekatt har en bit kvar innan den får bli någons kompis, men snart så!

Hoppas att ni alla har det superbra i vårvärmen och grönskan, själv har jag precis börjat jobba lite lätt – ett vikariat på en och en halv vecka, 50% som vaktmästare på ett äldreboende där jag jobbat några gånger tidigare. Jag fullkomligen ÄLSKAR det, men det betyder att jag har lite mindre tid till att pyssla och trixa här. Den tiden kommer nog den med, så småningom…;)

Kram!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Man får passa på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.