Rasmus

Nu är han färdig! Min första Hjärtekatt. Jag måste erkänna att jag blev toknöjd med honom. Har ett syskon till honom på gång också, men jag är ju inte så snabb alla gånger. Rasmus är virkad i Marks & Kattens Flox och en virknål på 2,5mm, stoppad med kuddstoppning (IKEAs billigaste kudde) och lite risgryn i rumpa och tassar (risgrynen är i små påsar gjorda av strumpbyxor för att de inte ska kunna rymma). Hjärtat är virkat efter ett gratis mönster hos IA NYCKELPIGA. Mönstret på katten finns på flera ställen, jag har utgått ifrån det här.

Mer om Hjärtekatten finns att läsa här!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>