Rasmus

Nu är han färdig! Min första Hjärtekatt. Jag måste erkänna att jag blev toknöjd med honom. Har ett syskon till honom på gång också, men jag är ju inte så snabb alla gånger. Rasmus är virkad i Marks & Kattens Flox och en virknål på 2,5mm, stoppad med kuddstoppning (IKEAs billigaste kudde) och lite risgryn i rumpa och tassar (risgrynen är i små påsar gjorda av strumpbyxor för att de inte ska kunna rymma). Hjärtat är virkat efter ett gratis mönster hos IA NYCKELPIGA. Mönstret på katten finns på flera ställen, jag har utgått ifrån det här.

Mer om Hjärtekatten finns att läsa här!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.