Ruben

Hej!

Nu är dopet med allt vad det innebar äntligen över och jag hoppas på att vi snart får lite ny energi här. Ceremonin var fin och dopfesten efter hur trevlig som helst. Mikko var jätteduktig och fick så många fina presenter! Den här fåtöljen fick han av sin farmor och farfar. Jag verkligen vrålälskar den här bilden som Oskars syster tagit, han ser ut som en lärd liten gubbe här =)

Nog om det! Får jag lov att presentera…

… Ruben! Ruben är min andra Hjärtekatt och är, som ni ser, lite sömnig. Som tur är har han ju Rasmus som tar hand om honom så länge, tills hans hjärtebarn med familj kan ta hand om honom.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Ruben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.