Liten kaninkompis

Hej!

Nu börjar vi komma tillbaka till vardagen igen efter mitt jobbande, Oskars pappaledighet och dopet med allt vad det innebar. Med andra ord: Oskar har börjat jobba igen. Han gick ut starkt med att jobba inatt, så för att inte känna mig alldeles ensam och uttråkad brukar jag försöka se det som min egen kväll. När Mikko har somnat har jag tid bara för mig själv, och hur spenderar man den tiden bäst? Med pyssel, såklart! Den här lilla kompisen blev klar igår!

Eventuellt kommer det upp ett mönster senare, men jag vill kolla med Mia Bengtsson först om det är okej, eftersom jag använt ett av hennes mönster som bas. Annars får jag väl skriva mönstret utan huvud och kropp, så att åtminstone ni som har boken (Virka amigurumi – söta små glädjespridare) kan virka kaniner ni med.

Ha en bra dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.