Kvällens sysselsättning…

Såhär ser min underhållning ut för kvällen. Vad har ni för projekt på gång?

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kvällens sysselsättning…

 1. Mjäk says:

  ojoj, många trådar som ska fästas.. Mitt nuvarande projekt vet du redan om – hur som helst är det bara att fästa hängslen kvar, sen är den klar.. men jag är inte nöjd med den, blev inte alls lika bra som den förra.

  Kramar

 2. Emma says:

  Söta^^

  Just nu virkar jag på en myrslok ur boken välkommen till virkligheten :)

  • Johanna Karlsson says:

   Vad härligt! Jag tror minsann att den boken åker upp på önskelistan. Hennes figurer är så söta!

 3. Virkning har jag aldrig riktigt förstått mig på 😛

  Just nu sitter jag och väntar på inspiration till lite broderimönster till mina lajvkläder, och under tiden sysselsätter jag mig med att brodera en tavla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>