Kvällens sysselsättning…

Såhär ser min underhållning ut för kvällen. Vad har ni för projekt på gång?

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kvällens sysselsättning…

 1. Mjäk says:

  ojoj, många trådar som ska fästas.. Mitt nuvarande projekt vet du redan om – hur som helst är det bara att fästa hängslen kvar, sen är den klar.. men jag är inte nöjd med den, blev inte alls lika bra som den förra.

  Kramar

 2. Emma says:

  Söta^^

  Just nu virkar jag på en myrslok ur boken välkommen till virkligheten :)

  • Johanna Karlsson says:

   Vad härligt! Jag tror minsann att den boken åker upp på önskelistan. Hennes figurer är så söta!

 3. Virkning har jag aldrig riktigt förstått mig på 😛

  Just nu sitter jag och väntar på inspiration till lite broderimönster till mina lajvkläder, och under tiden sysselsätter jag mig med att brodera en tavla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>