Det är lite mycket nu…

Hej!

Jag har nästan lite dåligt samvete för att jag inte har postat något på ett tag, jag hade ju tänkt visa betongalsterna för längesen. Det blev visst inte så, helt enkelt, jag kikade på dem men glömde fotografera och sen kom jag av mig alldeles. Bilder kommer att dyka upp så småningom!

Just nu är det så himla mycket som händer i mitt liv. Jag jobbar lite (50%, tycker det är så väldigt skönt att få sätta mig i bilen strax efter 11 på förmiddagen och köra hem…;) och när jag kommer hem så vill Mikko såklart ha min uppmärksamhet. Lille Mikko, han blir hela 8 månader på söndag. Jag vet inte alls vart tiden har tagit vägen… Men underbart är det! Utöver det här har jag blivit förfrågad om jag vill vara med på lite utställningar, vilket känns jätteroligt! Den första börjar redan idag och jag har haft vrålpanik över hur jag ska få ihop något att ha med mig. En hel del virkning har det blivit på sistone, med andra ord. Jag vill inte visa upp mina nya små kompisar här än, tänkte vänta tills efter utställningen.

Utställningen, ja. ALLAPRIMA’s konst och hantverksutställning har vernissage idag mellan 16-19 och lördag-söndag är det öppet 11-17. Hela kalaset är i Fastarp utanför Östra Ljungby. De av er som kan och vill är varmt välkomna dit!

Till sist tänkte jag höra om det finns något intresse av att köpa mina mönster? Än så länge är det bara grodan som är aktuell, men det kommer flera så småningom.

Ha det gott!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utställning and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Det är lite mycket nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.