Äntligen!

Hej!

Äntligen, äntligen, äntligen har jag fått tummarna loss. Jag vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen på sistone, den bara rinner iväg för mig och det känns som att jag inte får särskilt mycket gjort alls, men, det är ju inte alls sant. Det omtalade betongprojektet är till slut fotograferat! Mammas rabarberblad blev huxflux en slags lyxvattenskål till katterna, mitt står mest som en prydnad på altanen hemma hos mamma och pappa. Finns inte riktigt plats till betongrabarberblad i vår lägenhet, har jag konstaterat.

Vi fick lite problem med själva marschallerna, trots plast går det inte att få loss dem, men vi har funderingar på att det kanske kan gå om vi eldar ner dem helt och försöker trycka in kanterna, så får man väl slipa kanterna på hållarens sen för att det ska gå i en marschall utan problem.

Vi fick lite mersmak av det där med betong, så dagen innan mamma och pappa åkte på semester beslöt vi oss för att gjuta lite till. Efter en runda i trädgården och mycket spånande blev de här betongbladen till:

Och, ja, just det! Tack alla ni som kom till utställningen i Fastarp! Det var mycket större och mycket mer folk än jag någonsin kunnat ana! Jag hade inte tänkt ha någon föräljning på plats, men det råkade bli det ändå. Finaste kommentaren var från en liten tös som fått en virkad katt (eller om det var tösen som fick en virkad groda… vet inte helt säkert) som hade sagt att det skulle bli hennes nya maskot och att hon alltid skulle ha den med sig. Det värmer i hjärtat att få höra något så fint =)

Nästa utställning blir på biblioteket i Östra Ljungby när jag kommit hem från Finlandsresan, med start vecka 34, om jag inte minns helt fel, och sedan några veckor framåt. Återkommer med mer info senare!

Imorgon tänkte jag, om jag hinner, att jag ska lägga upp bild på en ny liten varelse – katten som blev såld på utställningen hann ju aldrig bli fotograferad, så den här gången var jag snabb! Men, mer om det imorgon =)

Ha det bra!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Betong and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.