Liten katt

Hej på er!

Vilken dag! Eller snarare vilken natt… Mikko bestämde sig för att strula till sömnen alldeles för oss allihop, och jag tror att jag somnade först framåt halv fyra imorse, och Oskar den stackaren somnade inte förrän framåt halv fem, fem. Mindre kul! Hoppas på att det blir bättre med den där sömnen inatt, för allas skull. Själv ska jag upp och jobba imorgon bitti, sista arbetsveckan för ett tag framöver.

Vad sägs om den här lille filuren? Hittade ett så härligt melerat garn på marknaden i Åstorp, och såhär läckert blev det när man virkade med det! Det är ganska tunt, därav att katten blev så liten. Jag virkade den med en virknål på 1,75 mm, och garnet är 75% ull och 25% polyamid. När katten var klar fick jag en idé och provade att karda den med en kattkarda (lämpligt!), vilket gjorde att den blev lite luddig. Just den här har min kära vän Karin beställt – Karin har nog årets sötaste kattungar hos sina föräldrar nu. Tur att vi redan har två katter, annars hade alla kattungarna nog hamnat här till slut!

Vill du beställa en egen katt? Den kostar 200,- och går att få i de flesta färger =)

Har ni förresten sett Panduros tävling? De fixar en ny webbsida och firar med en tävling där första pris är ett presentkort på 5000,-. 2:a-10:e plats får presentkort på 1000,- och alla som deltar får handla en gång med 20% rabatt första veckan på nya webben! Gå in på Skapa nytt och läs mer, och när du ändå är där kan du ju passa på att rösta på min groda också! Har du lagt upp något där? Hojta till så att jag får se och kan rösta på ditt alster!

Ha det bäst!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.