Imse Vimse…

Hej!

Tänkte bara visa mitt terapiobjekt lite snabbt. När jag var liten och skulle ta upp min nalle sprang en spindel över min hand, eller om det var över nallen, och sedan dess har jag varit rädd för spindlar. Inte sådär att jag skriker och hoppar och sådär, men jag får en obehaglig rysning i hela kroppen. Spindlar har ju den där otäcka förmågan att dyka upp från ingenstans alls, vilket nog är det som är mitt problem med dem. Någon som känner igen det? Hur som helst, jag gjorde ett försök till ett litet terapiarbete. Hon blev allt ganska söt =)

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Imse Vimse…

  1. Spindlar är creepy! Fast den där är ganska söt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>