Imse Vimse…

Hej!

Tänkte bara visa mitt terapiobjekt lite snabbt. När jag var liten och skulle ta upp min nalle sprang en spindel över min hand, eller om det var över nallen, och sedan dess har jag varit rädd för spindlar. Inte sådär att jag skriker och hoppar och sådär, men jag får en obehaglig rysning i hela kroppen. Spindlar har ju den där otäcka förmågan att dyka upp från ingenstans alls, vilket nog är det som är mitt problem med dem. Någon som känner igen det? Hur som helst, jag gjorde ett försök till ett litet terapiarbete. Hon blev allt ganska söt =)

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Imse Vimse…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.