Utställning igen!

Hej på er!

Ber om ursäkt att jag har varit försvunnen ett tag, det är ju som det är i semestertider. Vi åkte en sväng till Finland för att hälsa på släktingar och vänner, och därefter blev det några dagar i Östergötland hos Oskars familj. Det var skönt att komma bort lite, men som alltid är det också väldigt skönt att komma hem.

Nu i veckan kommer jag att sätta upp min nästa utställning, på biblioteket i Östra Ljungby. Ni som vill och kan får hemskt gärna komma dit och titta! De har öppet måndagar och torsdagar 15-19 och onsdagar 9-11.

Det känns som att jag håller på att virka fingrarna av mig, men det största problemet är att jag aldrig tycks få nog – ju mer jag virkar, desto mer vill jag virka. Fungerar inte riktigt med livet som småbarnsförälder, är jag rädd. Då är det tur att jag har en så bra karl som Oskar! Det är helt klart tack vare honom som jag kunnat virka så mycket som jag har.

Har ni samma problem som jag? Att det alltid, och det slår aldrig fel, saknar MINST en strumpa efter varje tvätt? Nå, jag har hittat den nu. Strumptjuven, alltså. Och strumpan. Det är ju klart att det är mucklorna som knycker dem! :)

Berättelserna om Pettson och Findus är de absolut bästa barnböckerna jag någonsin läst, och det bästa med dem är ju helt klart illustrationerna. Varenda gång jag har läst böckerna har jag hittat nya små filurer. Idén att virka mucklor har jag haft ganska länge, och förhoppningsvis blir det fler virkade varianter i framtiden.

Ha det bäst!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utställning, Virkning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Utställning igen!

 1. Mjäk says:

  Finaste mjäk!
  Isabella, Theodor och Amorella är helt fantastisk fina, för att inte tala om mucklan – underbar! Själv har jag inte gjort klart de där enkla varven på flodhästen än..men snart så.. är på jakt efter mer av garnet också, ska kolla i stan imorgon om det finns där.

  Lycka till på utställningen!
  Kramar

  • Johanna Karlsson says:

   Tack =) Fast, Amorella fick bli Amor och Ella, tyckte att apan såg mer ut som en Amor än som en Amorella =)
   Gör så, annars kan man ju beställa på nätet också. Jag är lite spänd på hur det ska bli på Panduro på Väla, de ska byta lokal igen nu den 25:e. Spännande! Har lite funderingar på att köpa hem DROPS Muskat och prova virka med det, tror att det ska vara ungefär som Flox, fast i fler färger.
   Kram!

 2. Faster B says:

  Ihhhh! De är helt underbara! Älskar, älskar dem. ;0) Du är ruskigt duktig & flitig som en myra. Mucklan var så fin. Ser fram emot fler varianter framöver. Diggar också mucklorna även om de nu knycker våra strumpor. *fniss* Jag ska så klart kolla in alla mästerverken på biblioteket. Vi ses snart! Kramelikram käraste hjärtat!

 3. Lottis says:

  Dina figurer är helt underbara. Jag har ju haft förmånen att se dem i verkligheten redan. Du är så duktig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>