”Alla vet väl att sådär små drakar äter dammråttor.”

Godkväll på er!

Oskars 7 hemmaveckor är över och han började jobba igen igår. Mindre bra planerat kanske att han skulle börja med en 60-timmarsvecka, men vissa saker blir ju som bekant bara som de blir och det är bara att gilla läget. Han jobbar inatt och Mikko somnade hur fint som helst redan vid halv åtta, så jag har haft gott om tid för mig själv nu. Tänkte passa på att visa upp min nya lilla filur som jag kämpat med ett tag.

Jag blev faktiskt riktigt nöjd med slutresultatet, och tur är väl det, så som jag har kämpat =) Jag köpte garnet och visste precis vad det skulle bli, men jag ville bestämt ha rosa kattögon till den och jag har helt enkelt inte fått tummarna loss att beställa tidigare. När jag och käraste lilla Mjäk (dvs. Oskar syster) beställde ögon för ett tag sen såg jag till att plocka hem en hel drös med kattögon i olika färger, tanken är att jag ska få till en liten armé med drakar. Jodå. Tanken, var det ja. Verkligheten brukar ju se lite annorlunda ut, men det sägs ju att det är tanken som räknas.

Hoppas ni tycker om den!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to ”Alla vet väl att sådär små drakar äter dammråttor.”

 1. Vilken fin drake. Den skulle jag också vilja virka. Vad har du för mönster?

  • Johanna Karlsson says:

   Hej Eva!
   Kul att du tycker om draken! Mönstret är mitt eget, tänkte lägga ut det för försäljning så småningom.
   Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>