Ny bloggare!

Hej på er!

Här har det varit alldeles fullt upp med livet och pysslandet, jag kommer tillbaka med lite fler uppdateringar inom kort samt lite spännande nyheter!

Idag vill jag mest passa på att välkomna Hantverkskollektivets nya bloggare Madeleine! Smit in och titta på hennes påhitt här!

Hoppas att ni alla har det bra!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Hantverkskollektivet and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.