Fimolera

Hej!

Hoppas ni alla har det bra i höstrusket. Ikväll tänkte jag visa en liten bråkdel av vad jag har sysslat med på sista tiden och som blev klart idag.

Jag hittade tutorials på youtube för hur man gör dessa, sök på ”fimo cane tutorial” så kommer det upp en hel del om hur man gör. Jag blev inte helt nöjd med resultatet, men, det var ju trots allt bara första gången. Kom på att det kanske hade varit lättare att börja med apelsin eller nåt annat runt, får väl bli det nästa gång, kanske.

De här tänkte jag fästa ett par örhängen i sen. För att kunna fästa örhängena i någonting köpte jag stavar med öglor från Panduro och klippte av till lagom längd. Stavbiten som blev kvar sparade jag – det är hur lätt som helst att göra en ny ögla på staven om man tar en rundtång och rullar ihop änden med.

Jag gjorde några cupcakes också, tänkte att man skulle kunna ha dem som hänge i halsband. Vad tycks? De är inte särskilt stora, så jag tror nog att det skulle kunna gå.

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Fimolera and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Fimolera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>