Fimolera

Hej!

Hoppas ni alla har det bra i höstrusket. Ikväll tänkte jag visa en liten bråkdel av vad jag har sysslat med på sista tiden och som blev klart idag.

Jag hittade tutorials på youtube för hur man gör dessa, sök på ”fimo cane tutorial” så kommer det upp en hel del om hur man gör. Jag blev inte helt nöjd med resultatet, men, det var ju trots allt bara första gången. Kom på att det kanske hade varit lättare att börja med apelsin eller nåt annat runt, får väl bli det nästa gång, kanske.

De här tänkte jag fästa ett par örhängen i sen. För att kunna fästa örhängena i någonting köpte jag stavar med öglor från Panduro och klippte av till lagom längd. Stavbiten som blev kvar sparade jag – det är hur lätt som helst att göra en ny ögla på staven om man tar en rundtång och rullar ihop änden med.

Jag gjorde några cupcakes också, tänkte att man skulle kunna ha dem som hänge i halsband. Vad tycks? De är inte särskilt stora, så jag tror nog att det skulle kunna gå.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Fimolera and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Fimolera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.