Virkalong

Hej på er!

Jag har funderat en del över att göra lite förändringar här – vad sägs om DIY/tutorial/recept-tisdagar och virkalong-fredagar? Är ni med? Jag kör igång på tisdag, hoppas vi ses då!

Ha det bäst!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Pyssel, Virkning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Virkalong

  1. Faster B says:

    Spännande!!! ;0) Fast virkalong får jag nog bara titta på. Det får du sköta åt mig. Virkandet alltså. He,he! Kram på dig fina du!

  2. Mjäk says:

    Låter som en bra plan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>