Gratis mönster i dagarna tre! – Dag 1

Då var det äntligen dags att sätta igång det här projektet. Jag har klurat och klurat över hur jag skulle fira starten av Hantverkskollektivet, och jag tror nog att både ni och jag kommer att tycka att det blir bra. Jag tänkte börja med ett tredagars-projekt – varje dag i tre dagar tänker jag lägga ut ett gratis virkmönster här. Så småningom kommer det också att bli en utlottning, så se till att titta in lite då och då så att du inte missar något!

Idag tänkte jag alltså bjuda på det första virkmönstret som är…

*Trumvirvel*

En barnmössa! Håll till godo och visa gärna upp era små mössor när ni är klara!

Klicka på bilden för att hämta mönstret

Mönstret är inte längre tillgängligt

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.