Gratis mönster i dagarna tre! – Dag 1

Då var det äntligen dags att sätta igång det här projektet. Jag har klurat och klurat över hur jag skulle fira starten av Hantverkskollektivet, och jag tror nog att både ni och jag kommer att tycka att det blir bra. Jag tänkte börja med ett tredagars-projekt – varje dag i tre dagar tänker jag lägga ut ett gratis virkmönster här. Så småningom kommer det också att bli en utlottning, så se till att titta in lite då och då så att du inte missar något!

Idag tänkte jag alltså bjuda på det första virkmönstret som är…

*Trumvirvel*

En barnmössa! Håll till godo och visa gärna upp era små mössor när ni är klara!

Klicka på bilden för att hämta mönstret

Mönstret är inte längre tillgängligt

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>