Nyheter!

Hej!

Jag måste bara dela de fina nyheterna jag fick idag. Jag har inte skrivit något om det här tidigare eftersom jag inte visste hur lång tid det skulle ta, men jag kan nu meddela att jag numera är egenföretagare! Det är något jag funderat över i många år och nu äntligen har jag tagit steget.

Är ni nyfikna på morgondagens DIY? Jag lägger upp det så fort jag har en stund över, hoppas att det kommer att falla er i smaken!

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>