Nyheter!

Hej!

Jag måste bara dela de fina nyheterna jag fick idag. Jag har inte skrivit något om det här tidigare eftersom jag inte visste hur lång tid det skulle ta, men jag kan nu meddela att jag numera är egenföretagare! Det är något jag funderat över i många år och nu äntligen har jag tagit steget.

Är ni nyfikna på morgondagens DIY? Jag lägger upp det så fort jag har en stund över, hoppas att det kommer att falla er i smaken!

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.