Virkalong – del 2

Hej!

Fredag idag och alltså dags för del två i virkalongen. Det blir en liten post idag, för det som ska virkas är öronen. Virka två öron, så blir filuren jätteglad!

Öron

1. 4fm i magisk ring     (4)

2. (1fm, 2i1)     (6)

3. (2fm, 2i1)     (8)

4. (2fm, 2tills)     (6)

Avsluta med 1sm, klipp av och dra igenom garnet, men spara tillräckligt mycket för att kunna fästa örat vid huvudet. Sy ihop kanterna på örat och sy fast det på huvudet. (Jag brukar fästa det på varv 13.)

Har ni kommit på vad det är för något än? Lycka till med virkandet, och som vanligt, om ni undrar över något, tveka inte att fråga!

Ha det bäst!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Virkalong – del 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.