Virkalong – del 2

Hej!

Fredag idag och alltså dags för del två i virkalongen. Det blir en liten post idag, för det som ska virkas är öronen. Virka två öron, så blir filuren jätteglad!

Öron

1. 4fm i magisk ring     (4)

2. (1fm, 2i1)     (6)

3. (2fm, 2i1)     (8)

4. (2fm, 2tills)     (6)

Avsluta med 1sm, klipp av och dra igenom garnet, men spara tillräckligt mycket för att kunna fästa örat vid huvudet. Sy ihop kanterna på örat och sy fast det på huvudet. (Jag brukar fästa det på varv 13.)

Har ni kommit på vad det är för något än? Lycka till med virkandet, och som vanligt, om ni undrar över något, tveka inte att fråga!

Ha det bäst!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Virkalong – del 2

  1. jonna d says:

    Lite sent kanske, men nu har jag också kastat mig på din virkalong. Har aldrig varit med i n sådan och vet inte helt hur det funkar. Kan jag posta bilder på min blogg under virkningens gång eller skall man spara allt till slutet?
    //jonna d

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>