Kuvertkort för presentkort

Hej!

Kikar in lite snabbt för att visa kortet jag gjorde till min kusin som blir hela 15 år idag. Vi gick ihop några stycken och la pengar på ett presentkort på ett stort köpcentrum här i närheten och jag ville självklart göra ett eget, lite mer personligt kort än det man får till presentkortet.

Det är Tesa som har gjort en fin beskrivning på hur man gör kortet, ni hittar den beskrivningen här.

Hon har också gjort beskrivningen på blomman – här hittar ni den. Kanten skrapade jag och rev sönder lite.

Till min stora sorg äger jag ingen gammal dymo-maskin, men som tur är finns det gratis fonter att ladda hem och använda, funkar ju precis lika bra. Den här fonten heter Impact Label.

Jag har gjort likadant på insidan, laddat hem gratis fonter på internet och sen skrivit ut texten på ett vanligt skrivarpapper. Sen har jag tejpat fast cardstocken över det utskrivna (håll upp pappret mot ett fönster eller en lampa när du gör det här, så ser du precis var texten hamnar), och sen har jag helt enkelt skrivit ut texten igen. Glöm inte att hålla koll på vilket håll pappret ska vara på, bara! På högra sidan finns en skåra att sätta ner presentkortet i, det syns inte så bra på bilden, men titta in hos Tesa så syns det bättre där. Fonterna jag använde på insidan heter Patterns & Dots och JaneAusten.

På baksidan har jag stämplat med en ”created by:”-stämpel från October Afternoon. Alla papper är inhandlade på Panduro Hobby.

Ha en fortsatt fin helg!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Kort and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kuvertkort för presentkort

  1. Pingback: DIY: Gör ett minialbum | Johannas pyssel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.